הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
ראיתי בחלק מההודעות הקודמות שיש אפשרות להמיר את תחליפי הסוכר שבמתכונים בסוכר רגיל. הבנתי נכון? אם כן, האם זה משנה את כמות מנות הפחמימה במנה? איך ניתן לחשב את זה? אני כמובן לא מתכוונת להתחיל לאכול סוכר על בסיס יומיומי, אבל חשבתי שלפחות בסוף השבוע אוכל לאכול עוגה יחד עם בני המשפחה ולא להכין לעצמי מאפים נפרדים. לצערי, הממתיקים בעוגות הופכים אותן לבלתי אכילות.