הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
דנה היקרה,
ניסיתי, באמת שניסיתי לאכול את הגבינה הצהובה 9%, אך לשווא.
לצערי, הדימיון הרב בין הגבינה לסוג של סולייה מונע ממני לאכול אותה, הגם שאין לי שום דבר אישי נגד סוליות.
בכל אופן, מצאתי גבינה צהובה 15%, גם היא קרובה- רחוקה של משפחת הסוליות אך טעמה בתוך טוסט קצת יותר נסבל.
אי לכך ובהתאם לזאת, החלטתי להפנות את השאלה החשובה והרת הגורל הזאת לגדולים וחכמים ממני (כלומר את):
האם אפשר לאכול גבינה צהובה 15%? (רמז: בבקשה בבקשה תגידי שכן)
בברכה,
אושי