הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
ומחשבים אותו כשתי מנות פחמימה.
את צודקת, ישנם סוגים שונים של לחמים קלים ולא כולם באמת קלים.
קשה ולא מאד שפוי להתחיל לשקול כל פרוסה לפני שהיא נכנסת לפה
אבל באופן כללי, על המאפיות הגדולות (אנג'ל, ודש) אפשר לסמוך שהלחם שלהם באמת קל
מאפיות קטנות באמת צריך לבדוק כל פרוסה לגופה
בתאבון :)