הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
שלום
מצאתי מוצר של טבעול, שניצל תרד ים תיכוני, אשר מכיל 100 ק"ק ליחידה. הם ניתן להתייחס אליו כאל תחליף חלבון חלבי? אם אין בו מספיק חלבון, הם ניתן להחשיב אותו חצי חלבון וחצי פחמימה? (כך עשיתי עד כה). כיוון שאני צמחונית, רציתי להשתמש בו גם בארוחות הצהריים כתחליף חלבון בשרי (2 וחצי או 2 שניצלים). האם מותר?
תודה
הילה