הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
ראשית תודות על תשובותייך המהירות
שבתי לקבוצה אחרי שנה של הפסקה, אני מנצלת את המוטיבציה שקיימת בי לדיוק
1) ברשימה - מנת חציל היא חצי-רציתי לדעת מה הכוונה לחצי בגרמים?
2) פרוסת לחם ממוצעת של החברה הנ"ל היא 30-32 ג' בסביבות 56 קלוריות לפרוסה, אם זכרוני אינו מטעה אותי-עד 80 קלוריות זו מנת פחמימה?
3) כהמלצה ,לדעתי, יש מס' מנות שאפשר ליפול בהן כי הכמות אינה ברורה ויש מקום לפירוש סלקטיבי, ולכן דרושה הכוונה או דוגמה. בעיקר כמו במתנה מותרת: 1 גופרה כולל תוספות, עלול לאפשר פריצה למכורים כמוני
לדוגמה גם מנה פחמימה של תפ"א בינוני, לרוב תפ"א בינוני משקלו 150-200 ג' עד פי 2 ממה שמותר (100 ג' לפני בישול)
שוב תודות,תודות