הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
כל עוד את לא הוספת שמן לרוטב ולא לטיגון הבצל אז הרוטב הוא חלק ממנת הבשר ומותר לחלוטין. תוספת הירקות צריכה להיחשב כירק.
בבשר בקר בעיקר ההפרשה היא של מים וטעם והשומן שמלכתחילה מחושב בתוך המנה.
חשוב לי רק להזכירך לבחור בשרים רזים!
וכמובן שזה לא אותו דבר בעוף שם בדרך כלל הרוטב הוא פשוט עודפי השומן מהעור ואנחנו הרי כולנו מכינים את העוף ללא העור נכון?!
בתיאבון :)
מבלה הדיאטנית