ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

פורום דיאטה קלאב

הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.

מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה

כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.

באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.

שאלה בנוגע לרוטב בשר בבישול

מאת: DDGG

17-08-2009 | 21:51:00

שלום לכן שוב (: כשאני מבשלת לי את המנה הבשרית,לרוב אני מטגנת בצל בספריי שמן מוסיפה ירקות למיניהם ומים. רוב הרוטב מורכב ממים וכמובן ממיצי הבשר, האם הרוטב מוגבל ויש למדדו? או שמא הוא נחשב למנת שומן???או שמומלץ רק להריח trembling
תודה תודה תודה hand

    •    
    • שאלה בנוגע לרוטב בשר בבישול

    • מאת: DDGG
    • < ההודעה הנוכחית
    • נשלח בתאריך: 17-08-2009 21:51
    שלום לכן שוב (: כשאני מבשלת לי את המנה הבשרית,לרוב אני מטגנת בצל בספריי שמן מוסיפה ירקות למיניהם ומים. רוב הרוטב מורכב ממים וכמובן ממיצי הבשר, האם הרוטב מוגבל ויש למדדו? או שמא הוא נחשב למנת שומן???או שמומלץ רק להריח trembling
    תודה תודה תודה hand
      •    
      • רוטב בשר ....יאמי love

      • מאת: bella
      • נשלח בתאריך: 18-08-2009 11:14
      כל עוד את לא הוספת שמן לרוטב ולא לטיגון הבצל אז הרוטב הוא חלק ממנת הבשר ומותר לחלוטין. תוספת הירקות צריכה להיחשב כירק.
      בבשר בקר בעיקר ההפרשה היא של מים וטעם והשומן שמלכתחילה מחושב בתוך המנה.
      חשוב לי רק להזכירך לבחור בשרים רזים!
      וכמובן שזה לא אותו דבר בעוף שם בדרך כלל הרוטב הוא פשוט עודפי השומן מהעור ואנחנו הרי כולנו מכינים את העוף ללא העור blush נכון?!
      בתיאבון :)
      מבלה הדיאטנית