הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
1) למה פסטרמה נחשבת גם מצד אחד בתפריט כחלבון בשרי (כ14 פרוסות להודו דל שומן) או כחלבון חלבי (4 פרוסות דל שומן)
האם זו טעות???
2) כמנת פחמימה- ביסקוויטים של מרמלייט- כמה יח' אפשר?
3) שניצל תירס לייט- יכול לשמש כיחידה וחצי או כיחידה של חלבון בשרי??
תודה !!