ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

פשטידות

מעשה ידיה להתפאר של המנחה מיכל ויינברג

 סה"כ 8 מנות.

כל מנה= 1 מנת ירק ו 1 מנת חלבון חלבי.

החומרים ואופן ההכנה:

חצי קג' פטריות. (2-3 סלסלות  נקיות וחתוכות גס). אפשר להחליף את הפטריות בכרובית מאודה/ ברוקולי

2 בצלים גדולים חתוכים גס

2 כפיות שמן זית 

2-3 שיני שום

כף עשבי טיבול ( מרוה, טימין, מיורם,בזיל בקיצור מה שאוהבים)

מלח פלפל לפי הטעם

לטגן הכל יחד  (להתחיל עם הבצל ולהוסיף את הפטריות בסוף ממש מעט זמן) עם שתי כפיות שמן זית 

בנפרד לערבב

1 גביע  יוגורט 3% 200 מ'ל 

1 גביע גבינה לבנה 5%/ קוטג'5 % 

3 ביצים 

1 כפית אבקת אפיה

3 כפות קמח מלא 

2 כפות שיבולת שועל רגילה (לא אינסטנט) 

2 פרוסות טל העמק חריץ 9% חתוכות לקוביות קטנות/מגוררות 

להכניס תערובת ירקות לתוך תערובת גבינות וביצים לערבב מעט להוסיף

פלפל מלח לפי הטעם

לאפות בתבנית פיירקס בינונית ב180 מעלות כחצי שעה.

כדי להפוך את הפשטידה לחגיגית:

לפרוס עגבניות שרי לעיגולים קטנים שלא יתפרקו

לקחת עליי מרווה ולסדר יפה לסירוגין עלי מרווה ועיגולי עגבניות

על הפשטידה (לפני האפיה)

מעל לפזר מעט מלח אטלנטי ולגרד מעט פרמזן בערך כף וקצת מעל,

יוצא מדהים מאד מאד טעים וחגיגי

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב