מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->פשטידות-->קסטה תרד וגבינה
8 מנות, 1 מנה = 1 מנת ירק + 1/2 מנת חלבון חלבי
המצרכים:
1.5 חבילת גבינה "טוב טעם" 3%
1 ביצה שלמה
1 חלבון ביצה
2 שיני שום כתושות
2 חבילות תרד
1/2 בצל קצוץ
מלח
פלפל
תרסיס שמן
תבנית אינגליש קייק
ההכנה:
1. קוצצים את התרד, מאדים במשך 10 דקות ומסננים היטב.
2. בקערה מערבבים את הגבינה והביצים ומתבלים.
3. מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה. משטחים עליה חצי מכמות הגבינה ומכניסים למקרר.
4. מרססים תרסיס שמן במחבת ומאדים את הבצל.
5. מוסיפים את התרד והשום ומבשלים למשך מספר דרות. מסירים מהאש.
6. מסדרים את התרד על הגבינה ומעל את שאר כמות הגבינה.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים כרבע שעה בחום בינוני.
8. מוציאים מהתנור וחותכים לפרוסות.
בתאבון מבית דיאטה קלאב