הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
שלום
אני לא אוהבת בשר, עוף ודגים ומתקשה למצוא תחליפים מתאימים (וכאלה שיהיו גם טעימים לי)
ראיתי שקציצות עדשים של טבעול מהוות תחליף בשר ורציתי לנסות להכין בעצמי.
מצאתי מספר מתכונים ואשמח לדעת האם הם יכולים להוות תחליף בשר ובאיזה כמות.
לביבת עדשים כתומות ועגבניות
500 גרם עדשים כתומות, שטופות ומושרות לפחות 12 שעות
1-2 עגבניות בשלות ועסיסיות, חתוכות לרבעים
3-4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
2 כפיות ג'ינג'ר מגורר
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
מעט שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
מתכון נוסף
כוס עדשים ירוקות אחרי השריה במים של מספר שעות
חצי כוס שיבולת שועל (או פירורי לחם)
1 בצל
3 שיני שום
חצי כוס עלי פטרוזיליה
3 כפות רסק עגבניות)
4 כפות מים
חצי כפית מלח (או 4 כפות רוטב סויה)
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
רבע כפית פלפל שחור
מתכון 3
1/2 כוס עדשים אדומות
1/2 כוס עדשים ירוקות
1 גזר מגורר דק
1 זוקיני (או קישוא) מגורר דק
1 בצל קצוץ דק
חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה דק
2 שיני שום קצוצות דק
3 כפות קוואקר מהיר הכנה (אינסטנט)
3 כפות פירורי לחם
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
כמון
כורכום
תבלין לקציצות
קציצות עדשים ירוקות וסלרי
המרכיבים (לכ-25 קציצות):
250 גרם עדשים, שטופות ומושרות לפחות 12 שעות
3-4 גבעולי סלרי קצוצים
חופן עלי סלרי קצוצים
קליפה מגוררת מ-2 לימונים גדולים (אפשר יותר)
1-2 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
תודה מראש על העזרה!
מיכל