ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

פורום דיאטה קלאב

הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.

מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה

כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.

באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.

פשטידת בצל

מאת: Liorcor

25-06-2012 | 22:07:00

האם אפשר לחשב את הפשטידה הבאה?
6 בצלים
שמנת מתוקה
4 ביצים
4כפות קמח תופח
כוס שמן- לטיגון הבצל. המתכון המקורי כתוב 100 גרם חמאה, האם עדיף שמן?

תודה רבה

    •    
    • פשטידת בצל

    • מאת: Liorcor
    • < ההודעה הנוכחית
    • נשלח בתאריך: 25-06-2012 22:07
    האם אפשר לחשב את הפשטידה הבאה?
    6 בצלים
    שמנת מתוקה
    4 ביצים
    4כפות קמח תופח
    כוס שמן- לטיגון הבצל. המתכון המקורי כתוב 100 גרם חמאה, האם עדיף שמן?

    תודה רבה
      •    
      • פשטידת בצל

      • מאת: dietaclub
      • נשלח בתאריך: 26-06-2012 16:25
      אכן עדיף שמן, אך בוודאי שלא 1 כוס. זה המון שמן לטיגון הבצל! חבל "לבזבז" 40 מנות שומן בפשטידה אחת... אפשר לאגן בתרסיס שמן ויצא מצויין.
      כשמנת מתוקה מומלץ להשתמש בשמנת אלפרו (alpro), זו שמנת עם 5% שומן. מצוינת לבישול ואפייה.
      להלן חישוב המנות בכל הפשטידה:
      12 מנות ירק
      7 מנות חלבון חלבי (אם משתמשים בשמנת 5%)
      2 מנות פחמימה
      ללא מנות שומן - אם משתמשים בתרסיס
      בהצלחה!
        •    
        • פשטידת בצל

        • מאת: Liorcor
        • נשלח בתאריך: 26-06-2012 19:54
        תודה רבה!