הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
ממולאים עם בשר - בהחלט אפשר כל עוד מבשלת אותם ללא שמן (רק עם תרסיס שמן). החישוב צריך להיות כזה: 150 גרם בשר טחון לפני בישול - 1 מנת חלבון בשרי. את הפלפל/עגבניה סופרים כמנת ירק.
מרק עדשים - מומלץ ביותר. עדשים שייכים לקטניות המהוות תחליף לחלבון בשרי או כתחליף פחמימה. אם הינך צמחונית היעזרי במרק כתחליף לחלבון בשרי. 1.5 כוס עדשים מבושלים = 1 מנת חלבון בשרי. לחילופין, כתחליף פחמימה 1/2 כוס עדשים מבושלים = 1 מנת פחמימה. לפי בחירת התחליף תחליטי באיזו ארוחה - צהריים/ערב. מה שמתאים לך יותר.
בהצלחה!