הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
1. שמן זית - לא הבנתי את שאלתך. 1 כף שמן זית = 3 מנות שומן.
2. קציצות בשר - החישוב נעשה לפי כמות הבשר לפני בישול. 500 גרם בשר טחון = 3 מנות חלבון בשרי. מספר הקציצות ייקבע לפי גודלן וכמה קציצות יוצאות לך מ-500 גרם.
3. כנ"ל. מספר הקציצות ייקבע לפי גודלן. 150 גרם בשר לפני בישול = 1 מנת חלבון בשרי. לגבי דג - 200 גרם לפני בישול = 1 מנת חלבון בשרי. כן את יכולה לשלב 2 חצאי מנת חלבון מדג+בשר. רק שימי לב שאכן 1/2 +1/2 יהיה 1.
4. שתייה דיאט מוגזת - עד 1 קלוריה לכוס
בהצלחה!