הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
ניתן לאפות פרוסות חצילים: לרסס בתרסיס שמן ולאפות. אפשר לפני האפיה לטבול את בחלבון ביצה או בביצה שלמה (מספיקה לכמות לא מבוטלת) יוצא טעים ונותן הרגשה של מטוגן.
בנוסף: אני מחממת מחבת טפלון היטב כשעליו שפריץ אחד של תרסיס שמן, מניחה פרוסות חצילים, לא דקות מאוד, מכסה במכסה וכשהחצילים משחימים אני הופכת אותם ומשחימה. החצילים יוצאים כאילו טוגנו - לפחות נותן הרגשה כשלהי של ....
בהצלחה!