הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
אז אם אני כבר כאן, כדאי שאתרום משהו.
זה המרק הכי טוב שלי, ואני מקווה שאפשר לאכול אותו בתוכנית (הוא מתאים במיוחד לימים קרים):
המצרכים:
תרסיס שמן
2.5 כוסות גרגירי חומוס יבשים לאחר השרייה במים ללילה
3/4 כוס עדשים
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
4 גזרים מגוררים
1 תפוח אדמה מגורר
סלרי עלים, פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק מאוד (הכי חשובה הכוסברה)
2 כפות רוטב סויה
4 שיני שום קצוצות / כתושות
תבלינים:
כפית חוואיג',
פלפל
1 כף אבקת מרק עוף,
מלח
אופן ההכנה:
* לטגן בתרסיס שמן את הבצל, להוסיף את השום, הגזר ותפוח האדמה ולהמשיך לטגן מספר דקות.
* להוסיף את גרגירי החומוס, העדשים ומים עד קצה הסיר,
* להביא לרתיחה.
* להסיר את כל הקצף שנוצר עד שפני המים נקיים ולהנמיך את האש.
* להוסיף את רוטב הסויה, הפטרוזיליה, הכוסברה והסלרי הקצוצים ואת התבלינים פרט למלח ולאבקת המרק.
* לאחר 3/4 שעה, להוסיף את המלח ואבקת המרק
* ולהמשיך לבשל עד שההחומוס מתרכך כ- 3/4 שעה נוספת.