הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
ישנם הרבה מאד לחמים ללא שמרים.
אני מצרפת לך קישור של אחד מהם http://www.berman.co.il/ProductHaaretz_main.asp?p_id=118&cat_id=22
פרוסה של לחם כזה היא מנת פחמימה.
כמות של קטניות שמהווה תחליף לחלבון בשרי היא כוס וחצי (9 כפות) אחרי הבישול.
אם את רוצה לחשב אותה כפחמימה, אז 3 כפות או חצי כוס היא מנת פחמימה.
אינני מבינה למה את לא יכולה לאכול בערב מנת בשר? לפי מה שרשמת עליך להמנע רק ממוצרי חלב, סוכר ושמרים.
אני הייתי ממליצה להחליף רק את מה שנדרש,
כלומר, במקום מוצרי חלב תחליפי חלבון אחרים מהרשימה, כגון, חומוס, טונה, ביצה, פסטרמה או תחליפי חלב מסויה או גבינות צאן, אם מותר לך.
במקום הלחם הרגיל הייתי מחפשת לחם ללא שמרים שהוא גם קל או פריכיות אורז, למשל.
עדכני איך את מסתדרת.
בהצלחה!