הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
הי דנה,
אני מעתיקה לפה מתכון שמצאתי באתר. אני מנסה להבין כמה זה במנות, אבל לא ברור לי למה המחברת התכוונה כשכתבה 4 פרוסות חזה עוף. מעדיפה לא לנחש ולא להניח הנחות
הכנתי שלושה חזות עוף שלמים (3 פרפרים), עם 4 כפות קמח ו-4 כפות שמן (כי עדיין אין לי תרסיס), בערך 2 כוסות יין.
אשמח אם תוכלי לעזור.
חן חן,
בלה
2 מנות, 1 מנה = 1 מנת חלבון בשרי + 1/2 מנת פחמימה.
המצרכים:
4 פרוסות חזה עוף חתוכות לשניים,
מלח, פלפל,
2 כפות קמח,
1 כוס יין אדום,
2 כוסות מים,
תרסיס שמן.
מתבלים את העוף במלח ופלפל. מקמחים בשני הצדדים. מחממים מחבת, מסירים מהאש. מרססים בתרסיס שמן ומאדים את העוף מעט משני הצדדים. מניחים בתבנית אפייה, שופכים מעל יין ומים. הנוזלים צריכים לכסות את חזה העוף. אם אין מספיק נוזלים ניתן להוסיף מעט יין ומים. מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות עד שנגמרים רוב הנוזלים.