הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
חברתי סובלת מציליאק ולא מקפידה.. מה שמביא אותה לפעמים לידי אישפוז. החלטתי לאפות לה לחם. מצאתי בקלות קמח ללא גלוטן. שאלתי: האם שמרים מכיל גלוטן או מותר לשימוש ע"י חולי ציליאק? ומה לגבי דבש לייט שמכיל בנוסף גם סורביטול ופוליטקסטרוזה? תודה לתשובתך, מחכה, עופרה