הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
היי,
ראיתי שכתוב רק כמה אדממה (פולי סויה) ניתן לאכול אחרי קילוף, אך כמה אדממה עם קליפה (ככה סופרים לא?) יוצא מנת פחמימות או חלבון?
לגבי טבעול, כתוב שטבעול עד 5% מנת חלבון = 2 חתיכות, אני קונה טבעול שניצל עד 5% והוא מצופה פירורי לחם, האם החישוב אותו דבר?
יש תחליף בשר בשם "סייטן" ושמח לדעת כמה גר' זה מנת חלבון אחת. הערכים התזונתיים שלו ל100 גר' :
קלוריות 113
חלבון 25.5
פחממות 8 גר, (מתוכם סיבים תזונתיים 7 גר')
שומן 1.3 גר'
כולסטרול 0
נתרן 307 מ"ג
סידן 593 מ"ג
אני יודעת שטופו אפשר 200 גר', אבל הערכים שונים מטופו...
אודה לתשובות.
מיכל