הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
שלום רב,
אני עושה תוכנית לפי תפריט א' - (כבר שלוש שנים בערך). בתפריט שפרסמתם באתר כתוב: 2.5 מנות חלבון חלבי ו- 1 חלבון בשרי. אני באופן קבוע אוכלת 2 מנות חלבון חלבי ולא 2.5. האם הכוונה בחצי הנוסף לתוספת החלב המותרת? אני לא שותה חלב. האם להוסיף חצי מנת חלבון נוספת? בנוסף, את שתי מנות החלבון החלבי אני מחלקת ל-4. זאת אומרת: 4 פר' פסטרמה = 2 בכל כריך. 2 גבנ"צ 5 = 1 בכל כריך. ככה יותר קל לי להתגבר על מיעוט מנות החלבון החלבי. האם זה בסדר? האם יש המלצות נוספות שיכולות להקל על הקושי שבמיעוט החלבונים בתפריט א'? תודה רבה על התייחסותכם.