ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

פורום דיאטה קלאב

הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.

מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה

כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.

באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.

דנה שלום, מצורף מתכון של ספרינג רול

מאת: 1357

31-12-2009 | 14:58:00

מתכון של סיאם מפורום מתכונים בתפוז:

חבילה של דפי אורז
150-200 גרם אטריות שעועית
2 גזרים
1 פלפל אדום
2 מלפפונים
נתחי סלמון מעושן או סלמון מאודה או חזה עוף מאודה (לא חובה)
עירית, פטרוזיליה, כוסברה
רוטב צילי חריף מתוק להגשה

אופן ההכנה:

הכנת המילוי:

לקלוף את הגזרים ואת שאר הירקות לשטוף היטב. לחתוך למקלות דקיקים (גוליאן) באורך של כ 8 ס"מ בערך. את הגזר ניתן לחתוך בעזרת קולפן גוליאן או מגרדת גסה.
לחלוט את אטריות השעועית כדקה במים רותחים ולסנן.
לשטוף את עשבי התיבול ולחתוך לאורך של 8 ס"מ.

הרכבת הרול:

לסדר כל אחד מהמרכיבים למילוי כולל הדגים או הבשר בצלחת או קערית נפרדת ולהניחם על משטח נוח לעבודה.
להכין קערה גדולה עם מים רותחים.

לקחת דף אורז לטבול כ 20 שניות במים הרותחים.(ניתן לבצע את הפעולה בפעמים כשאוחזים בצד אחד של הדף וטובלים במים ואז הופכים וטובלים את החצי השני).
להניח על מגבת מטבח יבשה.

להניח במרכז דף האורז מעט אטריות שעועית וכל אחד מהמרכיבים הנוספים לפי טעמכם.

לקפל את החצי התחתון של דף האורז מעל הירקות ולהדקו תוך כדי פעולת גלגול . לקפל את הקצוות פנימה ולהמשיך לגלגל תוך הידוק הקצוות.

להניח בצד, לוודא שקצה הדף נדבק לגוף האגרול (כתוצאה מהמגע עם המים). לחתוך באמצע בצורה אלכסונית.

האם המתכון מתאים לתוכנית (אני בתפריט א) ואם כן כיצד לחשב מנה? איך בכלל מתייחסים לדף אורז? תודה רבה על תשובתך.

    •    
    • דנה שלום, מצורף מתכון של ספרינג רול

    • מאת: 1357
    • < ההודעה הנוכחית
    • נשלח בתאריך: 31-12-2009 14:58
    מתכון של סיאם מפורום מתכונים בתפוז:

    חבילה של דפי אורז
    150-200 גרם אטריות שעועית
    2 גזרים
    1 פלפל אדום
    2 מלפפונים
    נתחי סלמון מעושן או סלמון מאודה או חזה עוף מאודה (לא חובה)
    עירית, פטרוזיליה, כוסברה
    רוטב צילי חריף מתוק להגשה

    אופן ההכנה:

    הכנת המילוי:

    לקלוף את הגזרים ואת שאר הירקות לשטוף היטב. לחתוך למקלות דקיקים (גוליאן) באורך של כ 8 ס"מ בערך. את הגזר ניתן לחתוך בעזרת קולפן גוליאן או מגרדת גסה.
    לחלוט את אטריות השעועית כדקה במים רותחים ולסנן.
    לשטוף את עשבי התיבול ולחתוך לאורך של 8 ס"מ.

    הרכבת הרול:

    לסדר כל אחד מהמרכיבים למילוי כולל הדגים או הבשר בצלחת או קערית נפרדת ולהניחם על משטח נוח לעבודה.
    להכין קערה גדולה עם מים רותחים.

    לקחת דף אורז לטבול כ 20 שניות במים הרותחים.(ניתן לבצע את הפעולה בפעמים כשאוחזים בצד אחד של הדף וטובלים במים ואז הופכים וטובלים את החצי השני).
    להניח על מגבת מטבח יבשה.

    להניח במרכז דף האורז מעט אטריות שעועית וכל אחד מהמרכיבים הנוספים לפי טעמכם.

    לקפל את החצי התחתון של דף האורז מעל הירקות ולהדקו תוך כדי פעולת גלגול . לקפל את הקצוות פנימה ולהמשיך לגלגל תוך הידוק הקצוות.

    להניח בצד, לוודא שקצה הדף נדבק לגוף האגרול (כתוצאה מהמגע עם המים). לחתוך באמצע בצורה אלכסונית.

    האם המתכון מתאים לתוכנית (אני בתפריט א) ואם כן כיצד לחשב מנה? איך בכלל מתייחסים לדף אורז? תודה רבה על תשובתך.
      •    
      • שלום לארבעת המספרים :)

      • מאת:
      • נשלח בתאריך: 31-12-2009 15:12
      בשביל שאוכל לענות לך, אני צריכה לדעת כמה גרם יש בחבילה של דפי אורז,
      כמה גרם מהדג או הבשר וכמה מנות יש מהאגרול הזה (או שזה מנה אחת?)
      עדכני אותי ואמשיך משם :)
      להשתמע...