ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

מנות עקריות

10 מנות, 1מנה = 1 מנת בשר+1 מנת שומן+1 מנת ירק 

המצרכים:

½1 ק"ג חזה הודו בחתיכה אחת,

 2 בצלים פרוסים,

 3 כפות שמן,

 3 עגבניות פרוסות,

 1 פלפל ירוק פרוס,

 1 פלפל אדום פרוס,

 4 גזרים פרוסים,

 צרור פטרוזיליה ושמיר, מלח ופלפל.

 

ההכנה:

מאדים את פרוסות הבצל בסיר כבד, בשמן החם, עד זהוב. מזיזים את הבצל לצד הסיר ומאדים את חזה ההודו מכל הצדדים. מוסיפים ירקות פרוסים, יחד עם צרור פטרוזיליה ושמיר. מתבלים, מכסים ומבשלים כשעה על אש גבוהה עד בינונית, עד שהבשר רך. אין צורך בהוספת נוזלים במהלך הבישול, הבשר והירקות דואגים לכך. מגישים פרוס, חם או קר.

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב