ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

מנות עקריות

 4 מנות, 1 מנה = 1 מנת חלבון בשרי + 2 מנות ירק

המצרכים:

1 עוף מחולק ל- 8 ללא עור ושומן,

1.5 כוס יין לבן יבש,

 1 כף חרדל,

 1 כף קטשופ,

 1 כף דבש,

 מלח, פלפל, פפריקה מתוקה,

 2 שיני שום קלופות,

 4 בצלים גדולים חתוכים לרבעים,

 תרסיס שמן.

ההכנה:

מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ומסדרים בתוכה את הבצל ומעליו את העוף. מתבלים. מערבבים את היין עם החרדל, הקטשופ והדבש ויוצקים על העוף. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בחום גבוה במשך שעה וחצי. מדי פעם יש להפוך את חלקי העוף ולהרטיבם עם הרוטב שיש בתבנית. לקראת ההגשה מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד רבע שעה.

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב