ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

מנות עקריות

 4 מנות, 1 מנה = 1 מנת חלבון בשרי + 2 מנות ירק

המצרכים:

800 גרם פילה מרלוזה,

4 בצלים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות, 1

 בצל קצוץ,

2 גבעולי סלרי קצוצים,

2 שיני שום קצוצות,

1/2 פלפל ירוק קצוץ,

 3 עגבניות, 1

 עלה דפנה,

 מלח,

 1/2 כוס יין לבן,

 1 לימון,

2 כפות פטרוזיליה,

פפריקה מתוקה,

תרסיס שמן.

ההכנה:

ממליחים את הדג ושומרים במקרר במשך שעה. מחממים סיר, מסירים מהאש ומרססים תרסיס שמן. מחזירים לאש ומקפיצים את הפלפל הירוק, הסלרי והבצל עד שהבצל מזהיב. מוסיפים את השום ומזהיבים במשך דקה. חולטים את העגבניות במים רותחים, מקלפים וחותכים לקוביות. מוסיפים לתבשיל יחד עם הפטרוזיליה, היין הפפריקה ועלה דפנה. מבשלים במשך 10 דקות. מסדרים את הדג על הרוטב, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עוד 20 דקות. מגישים מקושט עם פרוסות לימון.

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב