מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->מנות עקריות-->לבבות ארטישוק במלית בשר הודו
2 מנות, 1 מנה = 1 מנת בשר + 2 מנות ירק + 1 מנת שומן
המצרכים:
1 קופסא לבבות ארטישוק (שימורים( .
מלית:
250 גרם בשר הודו טחון,
1 בצל יבש קטן קצוץ,
1 כף פטרוזיליה קצוצה,
1/2 כפית פלפל שחור,
1/2 כפית כורכום,
1/2 שקית מרק "10" בטעם עוף,
1/2 כפית תבלין לקציצות,
2 כפיות שמן.
רוטב:
1 בצל יבש קטן קצוץ,
1/2 כפית כורכום,
1/2 שקית מרק "10" בטעם עוף,
קורט פלפל שחור,
1 כוס מים.
ההכנה:
מערבבים היטב את כל חומרי המלית.מסננים את לבבות הארטישוק וממלאים כל ליבה במעט מלית.להכנת הרוטב: בסיר בינוני מאדים בתרסיס שמן את הבצל הקצוץ על להבה נמוכה עד שהוא מזהיב.מוסיפים את התבלינים והמים, בוחשים ומביאים לרתיחה.מעבירים את לבבות הארטישוק הממולאות לרוטב. מכסים את הסיר חלקית ומבשלים כשעה על הלהבה הנמוכה ביותר. מגישים חם.
בתאבון מבית דיאטה קלאב