ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

מנות עקריות

2 מנות, 1 מנה = 1 מנת בשר + 2 מנות ירק

המצרכים:

500 גרם פילה דג הליבוט קפוא

1 כפית מלח

פלפל, פפריקה

4 כפיות מיץ לימון

2 גזרים

1 פלפל ירוק קטן

1 בצל בגודל בינוני

ההכנה:

מפשירים את הדג וחותכים אותו לארבע מנות. מניחים כל מנה במרכז יריעת נייר אלומיניום באורך 30 ס"מ ובוזקים על כל מנה רבע כפית מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם וכפית מיץ לימון. חותכים הגזרים לרצועות, את הפלפל לטבעות ואת הבצל לפרוסות. מחלקים את הירקות לארבע מנות ומניחים על הדג. אוספים את פינות נייר האלומיניום אל המרכז ומהדקים אותו היטב בתנועה סיבובית. מניחים בתבנית אפיה שטוחה ואופים בתנור בטמפרטורה גבוהה (C º235) במשך כ- 25 דקות או עד שהדג מתפורר למגע מזלג.

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב