מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->מנות עקריות-->דג בתנור עם בצלצלים
4 מנות , 1 מנה = 1 מנת בשר + ½ מנת פרי + 1 מנת ירק
המצרכים:
4 פילה דג
מיץ מלימון אחד
מיץ משני תפוזים
1 כוס יין לבן
1 עגבנייה
¼ ק"ג בצלצלים
מלח, ג'ינגר, רוזמרין.
ההכנה:
שוטפים את הדג, שמים אותו בתבנית אפייה. יוצקים עליו מיץ לימון ומיץ תפוזים, מוסיפים מלח, ג'ינג'ר רוזמרין ויין. משאירים במשך 4 שעות שיספוג את התיבול. מוסיפים את הבצלצלים והעגבנייה חתוכה לשני חצאים. אופים בתנור בחום בינוני במשך חצי שעה. מגישים חם.
בתאבון מבית דיאטה קלאב