מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->מנות עקריות-->דג סלומון בלימון ורוזמרין
3 מנות, 1 מנה = 1 מנת חלבון בשרי + 1 מנת שומן
המצרכים:
1 נתח סלומון במשקל 500 גרם,
1 לימון פרוס,
3 ענפי רוזמרין,
פלפל שחור גרום, מלח,
1 כף שמן זית.
ההכנה:
מניחים את הדג בתבנית, מורחים אותו בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומניחים מעל הדג את פרוסות הלימון והרוזמרין. צולים את הדג בגריל (בחום מקסימלי) במשך 12 דקות. חשוב להקפיד על הזמן כדי שהדג לא יתייבש.
בתאבון מבית דיאטה קלאב