מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->מנות עקריות-->קדירת עוף וירקות בדבש (מתאים לראש השנה)
באדיבות בילי – קבוצת כפר סבא
4 מנות, 1 מנה = 1 מנת בשר + 1 מנת פחמימה + 2 מנות ירק
המצרכים:
8 שוקיים עוף
4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
2 בצלים חתוכים לשמיניות
6 שיני שום קלופות וחצויות
4 גזרים קלופים וחצויים
1 שורש סלרי קלוף וחתוך לשמיניות
מלח, פלפל שחור גרוס
2 כפות קטשופ
4 כפות דבש
1 כוס מרק עוף (אפשר מאבקה)
תרסיס שמן קל
ההכנה:
מזהיבים את הפולקעס בסיר חם וכבד שרוסס בתרסיס שמן. מוציאים לקערה. מזהיבים את הבצל בשומן שנשאר בסיר. מוסיפים את יתר הירקות ומערבבים שתי דקות נוספות.
מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים שעה וחצי על אש קטנה.