מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->מנות עקריות-->חזה עוף ביין
באדיבות שוש פלג
2 מנות, 1 מנה = 1 מנת חלבון בשרי + 1/2 מנת פחמימה.
המצרכים:
4 פרוסות חזה עוף חתוכות לשניים,
מלח, פלפל,
2 כפות קמח,
1 כוס יין אדום,
2 כוסות מים,
תרסיס שמן.
ההכנה:
מתבלים את העוף במלח ופלפל. מקמחים בשני הצדדים. מחממים מחבת, מסירים מהאש. מרססים בתרסיס שמן ומאדים את העוף מעט משני הצדדים. מניחים בתבנית אפייה, שופכים מעל יין ומים. הנוזלים צריכים לכסות את חזה העוף. אם אין מספיק נוזלים ניתן להוסיף מעט יין ומים. מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות עד שנגמרים רוב הנוזלים.
בתאבון מבית דיאטה קלאב