ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

מנות עקריות

4 מנות, 1 מנה=1 מנת חלבון בשרי + 1 מנת שומן

המצרכים:

4 פילה דג סלמון

1 כף שמן זית

20 שיני שום לא מקולפות

1 כוס יין לבן יבש

מלח

פלפל שחור

רוזמרין

ההכנה:

מרפדים בנייר אפייה תבנית אפייה.

מורחים על הנייר שמן זית ומניחים את פילה הדג.

מפזרים את שיני השום מעל הדג ובתבנית.

מוסיפים יין, מלח, פלפל ורוזמרין.

מחממים תנור לחום בינוני-גבוה במשך 15 דקות.

מכניסים את הדג ואופים כ-25 דקות.