מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->מנות עקריות-->דג סלמון אפוי ברוטב שום ויין
4 מנות, 1 מנה=1 מנת חלבון בשרי + 1 מנת שומן
המצרכים:
4 פילה דג סלמון
1 כף שמן זית
20 שיני שום לא מקולפות
1 כוס יין לבן יבש
מלח
פלפל שחור
רוזמרין
ההכנה:
מרפדים בנייר אפייה תבנית אפייה.
מורחים על הנייר שמן זית ומניחים את פילה הדג.
מפזרים את שיני השום מעל הדג ובתבנית.
מוסיפים יין, מלח, פלפל ורוזמרין.
מחממים תנור לחום בינוני-גבוה במשך 15 דקות.
מכניסים את הדג ואופים כ-25 דקות.