מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->מנות עקריות-->דגים על מצע של קישואים ובצל
באדיבות המנחה רוני
6 מנות, כל מנה = 1 מנת בשר + 1 מנת ירק
המצרכים:
1 בצל חתוך לקוביות
6 קישואים חתוכים לקוביות
6 פילטים של דג דניס (או אחר)
מלח פלפל שום ותבלין דגים לפי הטעם
ההכנה:
מכניסים לסיר שטוח את הבצל והקישואים כמצע.
כאשר המצע חם ומתחיל לבעבע מכניסים את הדגים כשהעור כלפי מטה
מתבלים ומבשלים כ-15-20 דקות
משאירים מכוסה עוד כ-15 דקות
מגישים את הדג מעל מצע הקישואים בתוספת פלח לימון
בתאבון מבית דיאטה קלאב