מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->מנות עקריות-->דג הליבוט
4 מנות, מנה = 1 מנת חלבון בשרי + 1 מנת ירק
המצרכים:
500 גרם דג הליבוט מושרה בלימון ומלח
2 בצלים קצוצים לקוביות
3 שיני שום מעוכות
מלח, פלפל וכורכום לפי הטעם
ההכנה:
בסיר שטוח מניחים את הבצל הקצוץ ומאדים תוך כדי ערבוב עד לקבלת צבע קרמלי (להיזהר מחריכת הבצל)
שוטפים את הדגים מהמלח והלימון
מניחים על מצע הבצל
מוסיפים שום, מלח, פלפל וכורכום
מביאים לרתיחה, אין צורך להוסיף מים
מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות
הדג יוצא רך מאד וטעמו מזכיר טעם חמאה
בתאבון מבית דיאטה קלאב