ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

סלטים

6 מנות, 1 מנה = 1 מנת ירק + 2 מנות שומן

המצרכים:

1 כרובית קטנה או ברוקולי, מופרדים לפרחים, 1 צרור קטן של עלי רוקט, ריחן, עלי חסה או עשבי תיבול אחרים, 4 בצלים ירוקים קצוצים, 5 כפות זרעי שומשום קלויים, 5 כפות רוטב צרפתי (מתכון מצורף)

ההכנה:

מבשלים את הכרובית (או הברוקולי) 3 דקות במים רותחים. מסננים ומצננים. מוסיפים את הרוקט, הריחן או עשבי התיבול האחרים, וכן את הבצלים הירוקים והרוטב ומקפיצים היטב. מעבירים לקערת סלט וזורים את זרעי השומשום. מגישים מייד.

רוטב צרפתי:

1 כוס = 20 מנות שומן

החומרים ל- 1 כוס:

 1/2 כוס שמן זית, 2 כפות חומץ, 2כפות מיץ לימון, 1/2 שקית ממתיק, 1 שן שום מעוכה, 1/2 כפית חרדל, 2 כפות עשבי תיבול מעורבים קצוצים (נענע, פטרוזיליה, עירית, טימין), מלח ופלפל, לפי הטעם.

שמים את כל החומרים בקערית עמוקה. מערבבים וטורפים היטב עד לקבלת רוטב אחיד. מערבבים שוב לפני ההגשה.

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב