ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

תוספות

הטעם של מדורה, ללא העשן והריח המעיק...

תפוח אדמה מדורה

החומרים: 8 מנות, 1 מנה = 1 מנת פחמימה
8 תפוחי אדמה מזן דזירה האדום - קטנים/בינוניים - בקליפתם
ענפי טימין
תרסיס שמן זית
מלח גס פלפל שחור
8 שיני שום

ההכנה:

1. מבשלים את התפו"א בשלמותם במים מומלחים עד שיהיו רכים, ומניחים להם להתקרר כשעה.

2. מניחים את  תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה. כל אחד זוכה לקווץ’ ידני בעזרת שורש כף היד / תחתית כוס. אחרי הקווצ’וץ’ הקליפה נבקעת וליבת התפו"א נחשפת.

3. מניחים על לב תפוח האדמה מלח גס, מעט פלפל שחור ומתיזים תרסיס שמן זית.

4. מסביב מפזרים מקלות של טימין ושיני שום. 

5. מכניסים לתנור אפיה בחום גבוה (250 מעלות), אופים עד השחמה רצויה.

בתאבון!