מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->סלטים-->סלט צבעוני בסגנון סיני
באדיבות דנה גל
סה"כ 7-8 מנות.
כל מנה: 2 מנות ירק+1 מנת שומן
החומרים:
7-8 פלפלים בשרניים, עדיף צהובים ואדומים- המתוקים יותר, חתוכים לשישיות.
3 בצלים ירוקים קצוצים גס
שורש ג'ינג'ר טרי בגודל כפית קלוף ומגורר/ קצוץ
צרור קטן כוסברה*
2 כפות שמן זית או- 1 כף שמן זית+ 1 כף שמן שומשום
2 כפות חומץ
1 כפית סוכר
מלח ופלפל צ'ילי
ההכנה:
לחמם תנור לחום הכי גבוה
להניח את הפלפלים על תבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפיה ולקלות כ- 30 דקות.
מומלץ להפוך מדי פעם כדי שהחריכה שלהם תהיה אחידה.
אחרי שהפלפלים מצטננים מעט, לחתוך אותם לחתיכות קטנות (המחמירים יכולים לקלפם בעודם חמים).
לערבב את כל השאר עם הפלפלים ולהגיש בטמפרטורת החדר.
* העולם נחלק לאוהבי/ שונאי כוסברה... אם אתם מהשונאים, ניתן להחליפה בפטרוזיליה.
(מבוסס על מתכון של דורעם גונט מעיתון הארץ)