ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שונות

באדיבות אנליה רינג מהקבוצה של אביבה אורדן

6 מנות, כל מנה: 1 חלבון חלבי, 1 מנת ירק

חומרים:

1 פראסה שמנה וגדולה

1 ביצה

1/2 כף קמח

1 יוגורט 0% או 1.5%

1/2 כוס חלב דל שומן (אפשר במקום: 1/4 כוס חלב ו-1/4 כוס מים) מלח, פלפל שחור

אגוז מוסקט

1 מגש סיליקון של מאפינס (6 )

אופן ההכנה:

חותכים את הפראסה לחצי ושוטפים היטב, חותכים לחתיכות גדולות ומאדים (אפשר לאדות על רשת אידוי).

שמים את הפראסה המאודה במעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים לבלילה די דלילה.

להרטיב מפית נייר במעט שמן ולמרוח את חורי המאפינס.

לשפוך את הבלילה לכל חור (לא למלא עד הסוף).

להכניס לתנור שחומם מראש (180o) לחצי שעה בערך או עד שהבלילה עולה ונעשית זהובה מעט.

להוציא את הפראסה כאשר היא עדיין חמימה.

אפשר לאחסן בקופסת פלסטיק.

אפשר להקפיא.

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב