ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שונות

במקום לאכול חומרי שימור, ניטריטים וניטראטים, אפשר בקלות רבה להכין פסטרמה ביתית:

המצרכים:

1. לוקחים נתח של הודו נקבה טרי.

2. משרים במשך לילה במים עם כף מלח גס.

3. בבוקר שמים את הנתח על נייר סופג ומתבלים: כפית חרדל ודבש + פלפל גרוס גס מעל ומתחת, אפשר לשים בתוך הנתח שיני שום שלמות, תבלינים כמו פפריקה, שום כתוש, דבש וכו' - הכל הולך.

4. עושים לנתח מסאג' קצר, מניחים על תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות.

ההכנה:

צולים במשך 20 דקות.

מניחים לנתח להתקרר בתוך התנור.

מוציאים ופורסים לפרוסות דקות.

הפסטרמה יכולה לשמש כחלבון בצהריים, כפסטרמה בתוך כריך - וזה ללא כל חומר משמר.

מחזיק מעמד במקרר כ-5 ימים ללא חשש.

בתאבון מבית דיאטה קלאב