מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->קינוחים-->סורבה מנגו
8 מנות, 1 מנה =מנת פרי
המצרכים:
800 מנגו טרי, קלוף וחתוך
4 חלבונים
ממתיק מלאכותי - לפי הטעם (רצוי "כמו סוכר")
1 שקית ג'לטין נטול טעם (14 גרם)
4 כפות מים רותחים
ההכנה:
1. שמים במעבד מזון את המנגו, החלבונים והממתיק ומעבדים דקות אחדות, עד שהתערובת תכפיל את נפחה.
2. ממיסים את הג'לטין ב-2 כפות מים קרים, מוסיפים 4 כפות מים רותחים ובוחשים עד
שיימס לחלוטין. מוסיפים את הג'לטין למעבד ומעבדים 6-7 דקות נוספות.
3. יוצקים לתבנית מוארכת או עגולה, מקפיאים למשך לילה. בעת ההגשה פורסים
ומקשטים בפלחי מנגו טרי.
בתאבון מבית דיאטה קלאב