מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->תוספות-->סופלה גבינה ותרד
8 מנות, 1 מנה = 1 מנת חלבון חלבי + 1 מנת שומן
המצרכים:
1 כוס חלב דל שומן 1%,
3 כפות קמח,
3 כפות שמן,
4 ביצים מופרדות,
120 גרם גבינה צהובה 1/2 שמנה (גלבוע),
חבילה (200 גרם) תרד קפוא סחוט,
כפית חרדל, קורט פלפלת חריפה
ההכנה:
מערבבים ומרתיחים כ- 2 דקות את הקמח עם כוס החלב. מורידים מהאש ומוסיפים קורט מלח ואת השמן. מוסיפים לבלילה 4 חלמונים אחד אחר השני ובוחשים היטב.
מוסיפים את הגבינה, התרד, הפלפלת והחרדל. מקציפים את 4 החלבונים עד לקבלת קצף יציב. מעבירים שליש מהקצף אל התערובת ומקפלים אותו לתוכה. מוסיפים את שאר הקצף ומקפלים גם אותו. מעבירים התערובת לכלי סופלה חסין אש ואופים ב- מעלות 150 כשעה ורבע.
בתאבון מבית דיאטה קלאב