ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

תוספות

באדיבות חנה קרפס - מקבוצת כפר סבא

7 מנות, 1 מנה = 2 מנות ירק

המצרכים:

תרסיס שמן,

 1 בצל יבש גדול קצוץ,

 1 פלפל אדום קצוץ לקוביות,

 1 קופסא פטריות חתוכות,

 1 שקית אפונה קפואה,

 1 כפית "כמו סוכר", מלח,פלפל.

ההכנה:

1. מאדים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט תרסיס שמן עד שהבצל משחים.

2. מוסיפים את הפלפל הקצוץ וממשיכים לאדות עד שהפלפל מתרכך מעט.

3. מניחים את האפונה במסננת ושופכים עליה מים רותחים כדי שתפשיר. לאחר שכל המים התנקזו, מוסיפים את האפונה לבצל והפלפל ומערבבים. מאדים מספר דקות.

4. מסננים את הפטריות מהנוזלים שבקופסא ומוסיפים אותם לסיר.

5. מתבלים ומבשלים עוד מספר דקות כדי שהטעמים ייספגו.

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב