ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

תוספות

4 מנות, 1 מנה = 1 מנת ירק + 1 מנת חלבון חלבי

 

המצרכים:

2 סלסלות פטריות שמפניון טריות חתוכות לפרוסות

3 פטריות פורטובלו חתוכות לפרוסות

2 כוסות חלב דל שומן

2 כפות קמח תירס

קורט זעפרן

4 בצלים ירוקים (החלק הלבן) קצוצים דק

4 כפות גבינה צהובה לייט מגורדת

מלח

פלפל שחור

תרסיס שמן

 

ההכנה:

מרססים תרסיס שמן במחבת טפלון ומחממים. מאדים את הבצל יחד עם הפטריות. כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את החלב והזעפרן. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתחיל לרתוח. בנפרד ממיסים את קמח התירס ב-1/4 כוס חלב דל שומן. מוסיפים אותו לתבשיל ומערבבים כל הזמן על מנת שלא ייווצרו גושים. מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ויוצקים את התבשיל. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ומקרימים בתנור עד לצבע זהוב.

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב