ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

רוצה להצליח בדיאטה?

שיחת שבוע מספר 32

בחור צעיר ושאפתן הגיע לביתו של מאסטר להצלחה בעל שם עולמי. הוא התקבל ע"י שאלה אחת : "כמה אתה רוצה את זה ?"כשהבחור הצעיר טען ש"יותר מכל דבר אחר", הוביל אותו המאסטר לאגם קרוב לביתו. "כדי להיות מצליחן אתה תצטרך לדעת לשחות", אמר לו. הבחור הצעיר שלא הבין את הקשר בקשתו המוזרה של המאסטר החליט לפעול כדבריו. כשהגיע איתו לנקודה בה הם נמצאים במקום עמוק, צעק הבחור למאסטר שהוא מתקשה... לנשום. המאסטר הרים את ראשו לנער וצעק חזרה: "אמרת שאתה רוצה להיות מצליחן, לא? היכנס עכשיו את ראשך למים והישאר שם עד שלא תוכל להחזיק מעמד יותר". המאסטר דחף את ראשו של הצעיר המהוסס פנימה, הוציא אותו, הכניס אותו פעם נוספת, הרים אותו שנייה לפני שהבחור הצעיר נפח את נשמתו, ואמר לו באהבה :" נערי, כשתרצה להצליח כפי שאתה רוצה לנשום, אתה תצליח. כשאתה עם הראש בתוך המים ונגמר לך האויר בריאות, לא אכפת לך מה יש בטלוויזיה היום, לא אכפת לך מהרכילות השבועית, כל מה שמעניין אותך הוא לנשום אויר צח. כשאתה מגיע למקום שכל מה שאתה רוצה לעשות זה להגשים את חלומך, באותה העוצמה שבה אתה רוצה לנשום, אתה תעשה זאת. רוב האנשים אינם רוצים את זה יותר מכל דבר אחר. הם אפילו אינם רוצים את זה יותר מאשר שהם רוצים לישון. אם תישן יותר מדי, אתה עשוי להפסיד את ההזדמנות שחלפה זה הרגע לידך. יש לך הזדמנות להפוך למציאות, יש לך עתיד לחיות למענו. עם הלך רוח כזה - שום דבר לא יוכל לעצור אותך."

 

המטרה - "ללטש את היהלום שבך" ולהגיע לעוצמות שיאפשרו לך להצליח וב"גדול"... גם בתכנית ובתהליך הירידה במשקל!

תפוחי אדמה צלויים במיונז

החומרים:

בכל הכמות יש: 10 מנות פחמימה + 1 מנת שומן (זניח)

1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים חצויים או חתוכים לרבעים (או תפו"א למיקרו חצויים).

3 כפות מיונז 5% שומן

1  כף חרדל דיז'ון גרגרים

3-5 שיני שום כתושות (או קוביות קפואות של דורות)

מלח ופלפל שחור טחון טרי, מעט טבסקו

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-220-250 מעלות.

2. מערבבים בצנצנת מיונז, חרדל, שום,  מלח ופלפל, טבסקו וחצי כוס מים, עד לקבלת מרקם אחיד.

3. מערבבים תפוחי אדמה עם תערובת המיונז בקערה או בשקית, כך שיצופו היטב.

4. מעבירים את תפוחי האדמה המצופים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומסדרים בשכבה אחת.

5. אופים כ-45-55 דקות, עד שהם מזהיבים היטב.

בתאבון!

 

 

חזרה לרשימה