מתוך-->שיחת השבוע-->מצליחים לא רק בדיאטה
שיחת שבוע מספר 20
אפקט מגדל השמפניה גם בתכנית שלנו
למה הכוונה?
זה כמו מגדל של כוסות שמפניה שהיה נפוץ באירועים בשנות השמונים.
מוזגים לכוס העליונה והיין זולג לכל הכוסות שמתחת.
מי שנמצא בתכנית מזהה שבכל תחומי החיים חלים שינויים:
פתאום אנחנו מתחילים לעשות ספורט,
עובדים על מערכות היחסים שלנו ומשתפרים בעבודה – מתוכננים, מאורגנים ויעילים יותר, למרות שבכלל לא תכננו לעבוד על זה....
זה קורה בדיוק כמו באפקט מגדל השמפניה.
אנחנו בעשיה, לוקחים אחריות - והחיים מתגמלים אותנו בגדול בחזרה!
אנא חישבו כיצד משמרים את ההצלחה הזו לאורך זמן.
שאלות למחשבה על המשך שמירת התכנית בעתיד:
- איך אני משמר לעצמי את האנרגיה הזו?
- איך אני שומר על עצמי בהמשך עשיה?
- איך אני מוודא שגם אחרי שאגיע למשקל הרצוי לא אתמוסס בחזרה להתנהגות הקודמת שלי?
- מה דרוש לי כדי להמשיך את המומנטום?
מתכון השבוע - שניצל אפוי
6 יחידות, 1 יחידה = 1 מנת חלבון בשרי + 1 מנת פחמימה
החומרים:
1 ק"ג חזה עוף פרוס ל-6 פרוסות שטופות ומסוננות
2 ביצים
1/4 לימון סחוט
1.5 כוס פירורית זהב
תרסיס שמן קנולה
מלח, פלפל שחור – לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. פורסים את חזה העוף, שוטפים היטב ומסננים מנוזלים.
2. בקערה טורפים את הביצים ביחד עם מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור.
3. מוסיפים לקערה את פרוסות חזה העוף ומערבבים היטב.
4. מכינים בצלחת פירורי לחם.
5. מרפדים תבנית (של התנור) בנייר אפייה, ומתיזים תרסיס שמן על הנייר.
6. טובלים את השניצלים בפירורי לחם, מהדקים היטב, מניחים בתבנית ומתיזים עוד תרסיס שמן על השניצלים.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 15-20 דקות עד השחמה קלה. חימום יתר עלול לייבש את השניצל. מומלץ להפוך כעבור 10 דקו להזהבה משני הצדדים.
בתאבון!