ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

מרעננים את התוכנית

שיחת שבוע מספר 6

חזרה על החוברת וריענון התוכנית 

זה הזמן לרענן ולהתרענן בתוכנית. בשבוע זה נדון ונחדש את ידיעותינו בחוברת.

נשאל שאלות בנושא אוכל, נעזור זה לזה בפתרונות תזונתיים יצירתיים.

השבוע כולנו חדשים ומתחדשים כאילו זה יומנו הראשון בדיאטה קלאב: 

  • איזה תפריט אני אוכל?
  • מהי המנה המותרת?
  • שתייה במהלך היום – איזו? כמה?
  • פעילות גופנית – איזו? תדירות?

 רשימת קניות בסיסית:

1.________

2.________

3.________

4.________

5.________

6.________

7.________

8.________

9.________

10._______

 רעיונות וטיפים:

1._____________

2._____________

3._____________

4._____________

5._____________

6._____________

7._____________

8._____________

9._____________

10.____________

מומלץ לחזור על מתכונים בסיסיים מהעמודים האחרונים של החוברת!

מתכון השבוע - קוסקוס עם גזר וזוקיני

15 מנות, 1 מנה = 1 מנת פחמימה + 1/2 מנת שומן

החומרים:

1 שקית קוסקוס דק (350 גרם)

2 גזרים

2 קישואים בינוניים (מסוג זוקיני, בעונה)

1 בצל לבן בינוני

1.5 כוסות מים

1 כף אבקת מרק עוף אמיתי ללא תוספת מונוסודיום גלוטומט

2 כפות שמן

חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור

תרסיס שמן

 אופן ההכנה:

 

  1. שמים את הקוסקוס בכלי המתאים למיקרו, מוסיפים המלח, הפלפל, 2 כפות שמן ואבקת מרק העוף. מערבבים ומוסיפים את המים בהדרגה.
  2. מכניסים למיקרו ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  3. מקלפים את הגזר וחותכים לקוביות קטנות.
  4. מנקים את הזוקיני וחותכים לקוביות קטנות.
  5. מקלפים את הבצל וחותכים לאורך לרצועות דקות.
  6. שמים במחבת תרסיס שמן ומקפיצים את הירקות כשבע דקות.
  7. מפוררים את הקוסקוס במזלג, מוסיפים את הירקות ומגישים חם.

חזרה לרשימה