מתוך-->שיחת השבוע-->שיחת שבוע מספר 42
30.6-6.7.13
התחיל החופש הגדול ...
כאשר יוצאים לחופשה, ובפרט כאשר נמצאים בסביבה שונה מהסביבה המוכרת, רוצים להרפות ולהשתחרר מכל הלחצים. כמו כן, יש גם נטייה לרצות "לנוח" גם מהתוכנית – מהשליטה, מהתאפקות – ולתת לעצמנו דרור באכילה. לא חבל להרוס הישגים של חודשים רבים?
השבוע נדון על כך בקבוצות.
מתכון השבוע - גלידת יוגורט פטל קפוא
(באדיבות קרול וקסלר, קבוצת תל אביב)
חומרים:
* כל המתכון = 1 מנת חלבון חלבי + ½ מנת פרי או 1 מנת פרי (אם מוסיפים את הבננה)
½ כוס פטל קפוא (נמכר במרכולים)
פחות מ-1 שקית ממתיק (סוכרהדיאט)
מעט תמצית וניל (רצוי אמיתית)
1 מיכל יוגורט 0% או 1.5%
אופן ההכנה:
אפשר להוסיף חצי בננה רגילה או קפואה.
אפשר להשתמש בתותים קפואים.