ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שיחת שבוע מספר 42

30.6-6.7.13

התחיל החופש הגדול ...

כאשר יוצאים לחופשה, ובפרט כאשר נמצאים בסביבה שונה מהסביבה המוכרת, רוצים  להרפות ולהשתחרר מכל הלחצים. כמו כן, יש גם נטייה לרצות "לנוח" גם מהתוכנית – מהשליטה, מהתאפקות – ולתת  לעצמנו דרור באכילה. לא חבל להרוס הישגים של חודשים רבים?

השבוע נדון על כך בקבוצות. 

מתכון השבוע - גלידת יוגורט פטל קפוא 

(באדיבות קרול וקסלר, קבוצת תל אביב)

חומרים:

* כל המתכון = 1 מנת חלבון חלבי + ½ מנת פרי או 1 מנת פרי (אם מוסיפים את הבננה)

½ כוס פטל קפוא (נמכר במרכולים)

פחות מ-1 שקית ממתיק (סוכרהדיאט)

מעט תמצית וניל (רצוי אמיתית)

1 מיכל יוגורט 0% או 1.5%

אופן ההכנה:

  • לשים במעבד מזון את הפטל הקפוא, הממתיק ואת תמצית הוניל ולעבד למחית מעודנת אך עדיין קפואה. לדחוף את הפטל למטה.
  • להוסיף את מיכל היוגורט ולהפעיל את מעבד המזון רק עד שהתערובת נעשית אחידה.

אפשר להוסיף חצי בננה רגילה או קפואה.

אפשר להשתמש בתותים קפואים.

בהצלחה!

חזרה לרשימה