ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שיחת שבוע מספר 28

24.3.13-30.3.13

הסיבות לסטייה מהתכנית

השבוע נדון בקבוצות שלנו בסיבות האפשריות:

מה גורם לנו לסטות מהתכנית?

כיצד אנו מסבירים לעצמנו את הסטייה?

פעמים רבות יש לנו כוונה אמיתית לתכנן ולהיצמד לתכנית,אך משהו "מקלקל"" נברר עם עצמנו מהו אותו קלקול? מה קורה לנו שלא מאפשר לקיים את אשר תכננו? במילים אחרות:לאו דווקא מה אנו אוכלים אלא מה "אוכל אותנו"?האם זו אכילה רגשית,חברתית,או אחרת?

בדיאטהקלאב יש לנו כלים שעוזרים להתמודד מול מצבים אלה. נזכיר אותם במפגשים שלנו.

מתכון השבוע:

חביתיות גבינה ברסק תפוחים

 (14 מנות, 1 מנה = 1/2 מנת לחם + 1/2 מנת חלב)

 החומרים:  לחביתיות: 4 ביצים, 1+1/3 כוס חלב, 6 כפות קמח תפוחי אדמה, 1/2 כפית מלח, תרסיס שמן, ממתיק מלאכותי (שווה ערך ל – 1 כפית סוכר).

למלית הגבינה: 300 גרם גבינת קוטג' 5% שומן, ממתיק מלאכותי (שווה ערך ל – 3 כפות סוכר),                       כפית תמצית וניל, 1/2 כוס צימוקים, גרד קליפת מ – 1 לימון.

להגשה: רסק תפוחי עץ ביתי או מוכן (ללא תוספת סוכר).

אופן ההכנה: 1. להכנת החביתיות: מרססים מחבת בתרסיס שמן ומחממים אותה. מערבבים יחד את חומרי החביתית. מטגנים חביתיות דקות – כ – 1/3 מצקת בכל פעם. 

                 2. מערבבים את כל חומרי המלית, וממלאים את                                  החביתיות.

                 3. מגישים חם עם רסק תפוחי עץ.                                    

חזרה לרשימה