מתוך-->תפריטים-->המלצות לארוחה במסעדה
להלן דוגמאות למנות המוגשות במסעדה. הכמות שיש לאכול בארוחה תיקבע לפי התפריט האישי.
מנות ראשונות:
• חמוצים
• סלטים ללא מיונז
• סלט ירקות ישראלי
• סלט כרוב ירוק
• סלט כרוב אדום
• סלט טבולה
• סלט סלק
• סלט גזר
• סלט חצילים על האש
• לפת כבושה
• חצילים קטנים כבושים
• סלט לבבות ארטישוק
• סלט מלפפונים
• פלפלים קלויים
- ללא לחמנייה או פיתה וללא חמאה. ניתן לבקש פרוסת לחם.
- מנה המוגשת בליווי רוטב – יש לבקש שהרוטב יוגש לחוד.
מרקים:
• מרק צח
• מרק עגבניות
• מרק אפונה
• מרק פטריות
• מרק דלעת
- יש להימנע ממרקים מוקרמים בשמנת וכן מקרוטונים.
מנות עיקריות
• בשר על האש/ צלוי/ מבושל
• עוף על האש/צלוי/מבושל
• הודו על האש/צלוי/מבושל
• דג על האש/צלוי/מבושל
• סטייק (עד 200 גרם לפני בישול)
• 2 שיפודים
- רצוי להימנע מקבב, נקניקיות, המבורגר
תוספות
• תפוח אדמה בקליפה
• אורז
• מג'דרה
• ירקות מאודים
• ירקות מוקפצים (יש לקחת בחשבון גם 1 מנת שומן)
קינוחים
• פרי העונה (בכמות המומלצת על פי רשימת התחליפים)
• סלט פירות טריים – 1/2 כוס
• סורבה – 1 כדור
משקאות
• 1 כוס יין לבן יבש
• סודה
• מים מינרלים
• משקה דיאטטי
• קפה
• תה, תה צמחים
- יש להימנע משתיית ליקרים, קוקטיילים, וודקה, וויסקי.
- שתייה חמה יש לשתות ללא סוכר.
בתאבון מבית דיאטה קלאב