ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

המלצות לארוחה במסעדה

להלן דוגמאות למנות המוגשות במסעדה. הכמות שיש לאכול בארוחה תיקבע לפי התפריט האישי.

מנות ראשונות:

• חמוצים

• סלטים ללא מיונז

• סלט ירקות ישראלי

• סלט כרוב ירוק

• סלט כרוב אדום

• סלט טבולה

• סלט סלק

• סלט גזר

• סלט חצילים על האש

• לפת כבושה

• חצילים קטנים כבושים

• סלט לבבות ארטישוק

• סלט מלפפונים

• פלפלים קלויים

- ללא לחמנייה או פיתה וללא חמאה. ניתן לבקש פרוסת לחם.

- מנה המוגשת בליווי רוטב – יש לבקש שהרוטב יוגש לחוד.

 

מרקים:

• מרק צח

• מרק עגבניות

• מרק אפונה

• מרק פטריות

• מרק דלעת

- יש להימנע ממרקים מוקרמים בשמנת וכן מקרוטונים.

 

מנות עיקריות

• בשר על האש/ צלוי/ מבושל

• עוף על האש/צלוי/מבושל

• הודו על האש/צלוי/מבושל

• דג על האש/צלוי/מבושל

• סטייק (עד 200 גרם לפני בישול)

• 2 שיפודים

- רצוי להימנע מקבב, נקניקיות, המבורגר

 

תוספות

• תפוח אדמה בקליפה

 • אורז

• מג'דרה

• ירקות מאודים

• ירקות מוקפצים (יש לקחת בחשבון גם 1 מנת שומן)

 

קינוחים

• פרי העונה (בכמות המומלצת על פי רשימת התחליפים)

• סלט פירות טריים – 1/2 כוס

• סורבה – 1 כדור

 

משקאות

• 1 כוס יין לבן יבש

 • סודה

• מים מינרלים

• משקה דיאטטי

• קפה

• תה, תה צמחים

- יש להימנע משתיית ליקרים, קוקטיילים, וודקה, וויסקי.

- שתייה חמה יש לשתות ללא סוכר.

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב

חזרה לרשימה