מתוך-->שיחת השבוע-->שיחת שבוע מספר 122
19.2.12-25.2.12
אוף נמאס...
"די! נמאס לי,אין לי חשק להמשיך לבדוק כמויות, למדוד זמנים,להתארגן ולצאת לכל מקום עם האוכל והשתייה...."
למי מאיתנו זה לא קרה? מה אנו אומרים כשאנו מתלוננים על ה"נמאס"?
השבוע נדון בקבוצות שלנו בתופעה הכל כך מוכרת ונראה מה מומלץ לעשות במצב זה...
מתכון השבוע:
פשטידת פלפלים ופטריות
6 מנות, 1 מנה = 1 מנת ירק, 1 מנת חלבון חלבי
המצרכים:
סלסלת פטריות
2 פלפלים אדומים קצוצים לקוביות
1 בצל קצוץ
שמיר קצוץ
1 גביע גבינה לבנה 3%
1 גביע אשל
2 כפות קמח תופח
2 ביצים טרופות
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
תרסיס שמן
ההכנה:
מאדים את הבצל עם תרסיס השמן במחבת
מוסיפים את הפטריות והפלפלים
בקערה מערבבים: שמיר, גבינה, אשל, קמח ותבלינים
מוסיפים את שתי הביצים הטרופות
מעבירים לתבנית ואופים בחום בינוני 40 דקות
בתאבון!